Bëhuni një partner ndërtimi
në BBT - Bäuerle Bau Team GmbH

sliderBg02

Ne po kërkojmë partnerë të kualifikuar ndërtimi (në zonën Schwäbisch Hall dhe rrethin Hohenlohe)

"Ne jemi partnerë kompetentë për ndërtimin e punëve rreth shtëpisë - mjeshtër i biznesit të suvasë që nga viti 2001"

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

BËHUNI PARTNER NDËRTIMOR - NA KONTAKTONI PËR BASHKËPUNIM

Si kontraktor gjeneral, ne kërkojmë nënkontraktorë të kualifikuar për fushat e mëposhtme: mur drywall, fasadë, suva të brendshme (suva gipsi dhe çimento gëlqere), suva e jashtme, sistem kompozit termoizolues (ETICS).

Ne ofrojmë punësim të plotë për projekte të mesme dhe të mëdha. Përveç kësaj, pagesa e përpiktë dhe një kontratë ndërtimi.

Ne i kemi rrënjët në Schwäbisch Hall dhe distriktin Hohenlohe, por jemi gjithashtu në lëvizje nëpër Evropë për projekte më të mëdha.

ZONAT NË TË CILAT NE KËRKOJMË PARTNERË:

Ndërtim i thatë, fasadë, suva e brendshme (suva gipsi dhe çimento gëlqere), suva e jashtme, sistem kompozit termoizolues (ETICS)

RRITEN BASHKË

Për një partneritet të suksesshëm

Ne rritemi përmes qëllimeve dhe vlerave të përbashkëta

Klientët tanë janë klientët privatë, klientët komercialë, zhvilluesit e pronave, kontraktorët e përgjithshëm dhe sektori publik (shteti, qyteti, bashkitë) – klientët tanë na vlerësojnë si një kompani artizanale të besueshme, të përkushtuar dhe kompetente të drejtuar nga familja.

Ne po kërkojmë partnerë ndërtimi me vlera dhe bindje të ngjashme, të cilët mund të transferojnë ekspertizën dhe aftësitë e tyre në projektet tona të përbashkëta.

Rreth nesh: Ekipi Bäuerle Bau ka më shumë se 40 vjet përvojë profesionale në tregti dhe është drejtuar si një biznes i pavarur mjeshtër i suvasë që nga viti 2001. Klientët tanë nga sektori privat, publik dhe industrial vlerësojnë veçanërisht cilësinë e lartë dhe besueshmërinë e punës sonë, si dhe qasjen tonë fleksibël.

Ne ofrojmë shërbimin e klientëve tanë nga një burim i vetëm dhe ofrojmë një person kontakti për çdo projekt që është aty nga fillimi në fund.

VENDNDODHJA JONË NË Schwäbisch Hall - Gjermani
Wilhelm-Heller-Ring 11, 74523 Schwäbisch Hall - Germany

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

A KENI NDONJË PYETJE?

Nëse nuk jeni të sigurt nëse jeni i përshtatshëm për ne: Thjesht aplikoni pa detyrim, në mënyrë që të shkëmbejmë ide në një takim të shkurtër prezantues. Kështu që ju nuk keni asgjë për të humbur dhe aplikimi juaj sigurisht që do të mbetet konfidencial.

Mezi pres të të takoj.

Shumë përshëndetje

Marco Bäuerle

E-mail:
[email protected]

Telefoni:
0791/94 944 27

Faksi:
0791/20 41 67 63

ZONAT NË TË CILAT NE KËRKOJMË PARTNERË:

Ndërtim i thatë, fasadë, suva e brendshme (suva gipsi dhe çimento gëlqere), suva e jashtme, sistem kompozit termoizolues (ETICS)

Impressum I Datenschutz

Copyright 2021 – BBT – Bäuerle Bau Team GmbH